Wurmendries 56 - 9620 Zottegem
Tel.: 09 277 08 87
Contacteer ons!

Een relaxerend of actief vakantieverblijf

Iedereen is anders! Sommigen kiezen voor een vakantieverblijf regio Zottegem om te genieten van de rust, anderen willen het iets actiever en zoeken een B&B waar bepaalde bezienswaardigheden zijn.

Wat u ook zoekt, u vindt het bij Fine Fleur

Of u nu een rustig vakantieverblijf te Zottegem wenst of een actief weekendje weg, bij Fine Fleur is alles mogelijk. In de nabije omgeving vindt u namelijk tal van wandelwegen en winkels zodat u geen enkele minuut stil hoeft te zitten. Maar ook personen die de rust opzoeken kunnen bij ons terecht want de B&B zelf is zeer rustig gelegen zodat men geen enkel effect zal ondervinden van de drukte.

Zwalmstreek

Wie houdt van streekproducten moet zonder twijfel langskomen in de Zwalmstreek. Bieren, wijnen, zuivelproducten, u vindt het allemaal bij lokale handelaars die specifieke bereidingen maken op ambachtelijke wijze. De Zottegemse deelgemeenten zijn landelijk met aangename fiets- en wandelroetes.

Contact

Interesse in het boeken van een kamer? Graag meer informatie over prijzen of extra faciliteiten? Neem dan vrijblijvend contact op!